Na Shkruani

Do të donim shumë që të dëgjonim prej jush. Thuaj një HELLO!

  Hello Albania

  Agjensi imobiliare në Vlorë.

  Tashmë një mënyrë fare e thjeshtë për të gjetur, blerë apo marrë me qira pronën e dëshiruar!

  Bazuar në përvojën e kaluar dhe si pjesë e një filozofie të inovacionit të vazhdueshëm dhe pasurimit të trashëgimisë kulturore dhe profesionale, Hello Albania nuk ka ndalur kurrë të mendojë për të ardhmen. Për këtë qëllim ka krijuar një staf bashkëpunëtorësh me përvojë, ka zhvilluar vazhdimisht strategji të reja për brokerimin e pasurive të paluajtshme, e ka bërë të thjeshtë dhe të menjëhershme marrëdhënien e saj me klientët dhe me tregun.

  Lgj. Pavaresia, Rr.Cameria 9401, Vlore, Albania

  Call us +355 67 20 80 007

  Mos harroni të na ndiqni :