55.000
Property size icon Sipërfaqja: 55m2
Property structure icon Struktura: Dhoma gjumi
Property accommodation icon Akomodimi: Jo
Property heating icon Ngrohja: Jo

Gjergj Kastrioti

Në Shitje
639
ID Pronës: 0002
Specifikimet
Property bedroom icon Dhomat e gjumit:
Property bathroom icon Tualetet: 1
Property size icon Sipërfaqja: 55m2
Property floor icon Kati: 2
Property total floors icon Totali kateve: 11
Property year built icon Viti ndërtimit: 2014
Property heating icon Ngrohja: Jo
Property accommodation icon Akomodimi: Jo
Property ceiling height icon Lartësia katit:
Property parking icon Parking:
Property distance from center icon Nga qendra: 1.2 km
Property publication date Dita publikimit:
Property area size icon Sip. hapësirës: 55m2
Property garages icon Garazhde: Nuk Ka
Property garages size icon Sip. garazhdit: m2
Property additional space icon Hapësirë shtesë:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa plotë: Vlorë Vlorë County Vlorë County AL
Adresa e thjeshtë: Rruga Gjergj Kastrioti
Kodi Postar: 9401
Shteti: AL
Përshkrim

Pranë gjykatës së apelit, gjendet zyra eksluzivitet i Hello Albania me sipërfaqe  55 m2, ideale për studio ligjore, me akses nga rruga dhe vend parkimi.

Virtual Tour
Property Tags
0 Reviews